Türkçe Hazırlık Okulu Öğrencilerinin Dikkatine!

Sevgili öğrenciler,

Türkçe muafiyet sınavından geçerli not alamamış öğrencilerimizin DERS SEÇİMİ işlemi yapmasına gerek yoktur. Hazırlık kayıtları otomatik olarak oluşmaktadır.

Dersler karma eğitim şeklinde yürütülecektir. Derslere yüz yüze katılacak öğrencilerin katılım durumunu bildirmeleri gerekmektedir. Yüz yüze eğitime katılacak öğrencilere ders kitapları okulda, elden teslim edilecektir. Lütfen, online veya yüz yüze katılım durumunuzu bize bildiriniz.

Türkçe Hazırlık Okulunda yalnızca bir kur için 350 dolar ödenecek. Kitaplarınızı biz teslim edeceğiz ücretsiz. A1 kurundan başlayanlar 6 kur, A2 kurundan başlayanlar 5 kur ders alacaklar. Türkçe Hazırlık Okulu dersleri 19.10.2020 Pazartesi günü saat 09.00’da başlayacak. Hangi sınıfta derse gireceğiniz ve hangi kura yerleştiğiniz mail adreslerinize gönderilecek ve web sitemizde duyurulacak.

Lütfen derse katılım durumunuzu [email protected] adresi aracılığı ile bildiriniz.